Sıkça Sorulan Sorular

Programlarım listemi kaybettim

Mevcut durumda, HealAdvisor Uygulamanızdan çıkış yaparsanız ve başka bir hesapla tekrar oturum açarsanız, önceki hesaptaki tüm bilgiler silinecektir. Veriler bulutta değil, akıllı telefonunuzda yerel olarak saklandığından, uygulamayı yeniden yüklerseniz de tüm veriler kaybolur.

Sorunuz cevaplanamadı mı?DESTEK BİRİMİNE BAŞVURUN
Scroll to Top

Choose your Country

Your Country

Avrupa