Vaak gestelde vragen

Nadat ik de HealAdvisor Analyse-app opnieuw heb geïnstalleerd, zijn een paar of al mijn cliënten verdwenen.

Elke cliënt worden automatisch op je smartphone opgeslagen. Echter, alleen de cliënten die met de cloud zijn gesynchroniseerd, worden tevens opgeslagen op de cloudserver. Dit betekent dat als je cliënten nog niet met de cloud zijn gesynchroniseerd als je ervoor kiest de installatie van de app ongedaan te maken, je de cliënten die alleen op de smartphone zijn opgeslagen, kwijtraakt op het moment dat je de installatie van de HealAdvisor Analyse-app ongedaan maakt. Je raakt die gegevens niet kwijt als ze zijn gesynchroniseerd met de Cloud, doordat je ze kunt downloaden als je je aanmeldt op de app en op de knop “Wijzigingen synchroniseren" drukt. Ze staan immers nog steeds op de Cloud server.

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden?NEEM CONTACT OP MET DE ONDERSTEUNING
Scroll naar top

Choose your Country

Your Country

Europa