Vaak gestelde vragen

Ik ben mijn overzicht van mijn programma's kwijt

Momenteel is het zo geregeld dat wanneer je je van je HealAdvisor-app afmeldt en je opnieuw aanmeldt met een ander account, alle gegevens in het vorige account worden gewist. Ook worden alle gegevens gewist als je de app opnieuw installeert, omdat de gegevens lokaal op je smartphone worden opgeslagen en niet in de cloud.

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden?NEEM CONTACT OP MET DE ONDERSTEUNING
Scroll naar top

Choose your Country

Your Country

Europa