Vaak gestelde vragen

In welke gevallen kan ik mijn gegevens kwijtraken?

Als je je van je account afmeldt en je meldt je vervolgens aan met een ander account, of als je de app opnieuw installeert, raak je al je gegevens in de app kwijt: Assistent-informatie, resultaten en programma's die je eerder hebt toegevoegd aan de pagina Mijn programma's. Je gegevens blijven echter bewaard als je je alleen maar van het account afmeldt en je op dezelfde smartphone je opnieuw aanmeldt met hetzelfde account.

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden?NEEM CONTACT OP MET DE ONDERSTEUNING
Scroll naar top

Choose your Country

Your Country

Europa