Gyakran ismételt kérdések

Elvesztettem a Saját programok listát

Jelenleg, ha kijelentkezel a HealAdvisor alkalmazásból, és egy másik fiókkal jelentkezel be, az előző fiók összes bejegyzése törlődik. Ugyancsak minden adat eltűnik, ha újratelepíted az alkalmazást, mivel az adatokat helyileg az okostelefonodon tárolod, és nem a felhőben.

Nem sikerült válaszolni a kérdésedre?LÉPJ KAPCSOLATBA AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL
Scroll to Top

Choose your Country

Your Country

Európa